Evenimentul Zilei > Politica > Lacrimi în PSD! Rovana Plumb nu s-a mai putut abține. Ce a făcut Dragnea?
Lacrimi în PSD! Rovana Plumb nu s-a mai putut abține. Ce a făcut Dragnea?

Lacrimi în PSD! Rovana Plumb nu s-a mai putut abține. Ce a făcut Dragnea?

Momente emoționante în PSD, chiar înainte de alegeri. Rovana Plumb, candidată la alegerile europarlamentare, a izbucnit în plâns după discursul șefului PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a anunțat, într-o emisiune difuzată, vineri seara, de România TV, că își dorește ca Rovana Plumb să devină comisar european. În acel moment, fostul ministru a început să plângă.

„Liviu Dragnea: Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României.

Rovana Plumb: Mulțumesc mult!

Liviu Dragnea: Mi-aș dori eu! O să vedem. Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita României. Nu poți să mergi acolo, sigur să lucrezi doar pentru țara ta, dar nici să lucrezi doar pentru alții, așa cum s-a întâmplat. Cioloș, iertați-mă, n-a ținut cont de interesele României. Și când a fost ministru al Agriculturii, și când a fost prim-ministru a făcut orice pentru ca subvențiile în agricultură să ajungă la fermieri decât cu 7-8 luni de zile întârziere.”, a spus Dragnea.

„Sunt emoționată, în această seară. Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte pentru nominalizarea mea pentru funcția de comisar european. Am fost 5 ani de zile în Parlamentul European, iar din 2012 lucrez cu instituțiile europene”, a adăugat Plumb, în momentul în care i-a venit rândul să vorbească.

Rovana Plumb deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare.