Evenimentul Zilei > Actualitate > Lăcătuș de profesie, proxenet în timpul liber. Bărbatul a fost CONDAMNAT la șapte ani de închisoare
Lăcătuș de profesie, proxenet în timpul liber. Bărbatul a fost CONDAMNAT la șapte ani de închisoare

Lăcătuș de profesie, proxenet în timpul liber. Bărbatul a fost CONDAMNAT la șapte ani de închisoare

Aristică Benoni Bejinaru, un lăcătuș mecanic care lucra la Cariera Roșiuța, din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), iar în timpul liber era proxenet, a fost condamnat definitiv închisoare cu executare.

Instanța a decis la jumătatea acestei săptămâni să îl condamne pe Aristică Benoni Bejinaru, lăcătuș de profesie, proxenet în timpul liber, la şapte ani de închisoare cu executare. 

De asemenea, complicele acestuia a primit o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare. În plus, instanța a decis să confiște aproape 5.000 de euro și peste 13.000 de lei de la proxenet.

Sentința pronunţată de Curtea de Apel din Craiova este definitivă, scrie gds.ro.

Alături de Bejinaru au fost trimişi în judecată şi Casian Bejat şi Delia Georgeta Stoiceanu. Acuzaţiile din rechizitoriu sunt proxenetism, trafic de persoane şi trafic de minori. Anchetatorii au stabilit că Aristică Benoni Bejinaru, în timp ce figura ca lăcătuş-mecanic la Cariera Roşiuţa, se ocupa cu activităţi de proxenetism. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: