Lacatus, noul antrenor al Stelei!

Lacatus, noul antrenor al Stelei!

Marius Lacatus este, incepand de azi, noul antrenor al Stelei. El a facut un apel catre suporteri sa sustina echipa si sa vina in numar mare la stadion.

Cel supranumit „Fiara” de pe vremea cand evolua in culorile „ros-albastre” va conduce primul antrenament al echipei maine dupa-amiaza, se arata intr-un comunicat oficial publicat pe site-ul formatiei.

„Mi-am dorit dintotdeauna sa antrenez Steaua, echipa care a insemnat si inseamna totul pentru mine. Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie si sper ca, impreuna cu echipa si staff-ul tehnic, sa readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului”, a declarat Lacatus, in exclusivitate pentru SteauaFC.com.

De asemenea, noul tehnician al Stelei face apel catre suporteri sa sprijine echipa asa cum numai ei stiu si sa revina in numar cat mai mare pe stadionul care a adus cele mai mari satisfactii fotbalului romanesc. „Am incredere in suporterii adevarati ai Stelei, le multumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna si pentru ca si-au dorit ca eu sa ajung aici. Ii rog sa ne sustina cu toata puterea si de acum incolo, fiindca avem nevoie de ei”, a completat „Fiara”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul antrenor principal al echipei, Massimo Pedrazzini, va indeplini functia de antrenor secund, staff-ul tehnic urmand sa aiba aceeasi componenta ca si pana acum, cu Mihai Teja in functia de secund si Andrei Speriatu ca antrenor cu portarii.

Salariu de 200.000 de euro

Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, patronul Stelei a anuntat ca Lacatus va avea un salariu de 200.000 de euro, la care s e va adauga aceeasi suma sub forma de prima, in cazul in care va castiga campionatul. "Jucatorii au fost foarte incantati cand au aflat ca Lacatus le va fi antrenor", a spus Becali.

"Mi-a placut declaratia lui cand, dupa ce am pierdut la Sevilla, a spus ca mai sunt trei meciuri si Steaua are sanse sa se califice in optimile Ligii Campionilor. Atunci am decis sa-l aduc la Steaua", a adaugat acesta.

Sfaturi de buna convietuire

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a sfatuit pe Lacatus sa ii explice lui Becali ca deciziile pe care le ia el sunt cele mai bune, pentru a avea o relatie buna cu Gigi. Astfel, Becali nu se va mai implica in alcatuirea echipei.

"Lacatus trebuie sa inteleaga ca este angajat la Gigi. Trebuie sa ii explice ca ceea ce face el este bine", a precizat Dumitru Dragomir, intr-o declaratie facuta pentru Realitatea TV.

Fostul antrenor stelist Emeric Ienei s-a declarat convins ca Lacatus va sti sa ii tina piept patronului Gigi Becali.

"Neaparat trebuie sa se descurce. Eu am avut mai demult o discutie cu el si l-am sfatuit sa impuna niste conditii daca va prelua Steaua. Dar sunt convins ca el stia oricum ce sa faca si sunt convins ca a stabilit niste conditii cand a acceptat sa antreneze Steaua", a fost de parere fostul tehnician al nationalei.

Cititi si: Gigi vrea sa schimbe antrenorul