La Vama, pe net

La Vama, pe net

Chirila si trupa sa si-au lansat primul clip pe internet. VIDEO

Vama, noua trupa infiintata de Tudor Chirila si Eugen Caminschi dupa despartirea de Vama Veche, a lansat joi videoclipul piesei „Bed For Love”.

Muzicienii, care au optat pentru o lansare on-line, in speranta atragerii unui public cat mai numeros, mizeaza pe aproximativ 100.000 de vizionari.

EVZ: Trupa Vama a lansat primul clip. Tudor Chirila: Am lansat joi videoclipul piesei „Bed For Love”, pe internet. Mai exact pe serviciul de mesagerie instanta Yahoo Messenger, care a fost inchiriat de noi, pentru o zi, pentru aproximativ 10.000 de euro. In momentul in care deschideau Yahoo Messenger, utilizatorilor din Romania li se afisa un banner care ii redirectiona pe site-ul vamamusic.ro, unde puteau urmari clipul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conceptul s-a numit „Ne vedem joi pe Messenger” si am mers pe varianta lansarii on-line pentru ca publicul a migrat in ultima vreme de la mediile clasice de informare catre internet. Mai sunt si alte site-uri care ne promoveaza clipul si mizam pe 100.000 de vizionari.

Povestea merge mai departe... Da. Eu si noua mea trupa, Vama, vom scoate in septembrie primul album. Am finalizat aproape toate piesele.

Ca stil muzical, a mai ramas ceva din Vama Veche? Pentru mine e acelasi lucru. Din perspectiva mea e tot Vama Veche.

In paralel cu muzica, ai avut turneul cu „Biloxi Blues”. Un bilant? Am avut 20 de spectacole, cam 9.000 de spectatori, peste 10.000 de kilometri parcursi prin tara, cam 2.000 de flotari, pe scena, in piesa...

Proiecte legate de film? Te-ai concentrat asupra muzicii si teatrului in ultima vreme. Am cateva propuneri, dar nimic concret deocamdata. Lucrez la un scenariu, care nu ma implica neaparat pe mine, ca actor, am fost la cateva castinguri... Imi doresc foarte mult sa fac un film anul asta.

Se zvoneste ca vrei sa emigrezi. Sunt putin uimit... Nu cred ca mai traim intr-o tara din care sa emigram, dimpotriva. Mungiu se duce la Cannes si castiga, O-Zone cucereste lumea cu o piesa, deci se poate si la noi. In ‘89 poate m-as fi gandit, dar acum nu.

Cat despre speculatiile legate de relatia ta cu Andreea Raicu? Presa a scris ca v-ati despartit. Ca sa rezolvam chestia asta o data pentru totdeauna: suntem in vacanta impreuna.