Jucătorii Rapidului se pregătesc în continuare fără un antrenor de bază, iar aventura ligii secunde bate deja la ușă. Însă, sesiunea de pregătire de luni a fost marcată de un scenariu sângeros, care a fost scris chiar de suporterii „Farmecului vieții”. Baza Pro Rapid a devenit câmp de luptă între cele două tabere rapidiste de fani, conflict ce datează deja de o bună bucată de vreme.

Ultrașii de la Tribuna 2 și cei de la Peluza Nord nu au îngropat securea și au avut un nou duel, de data aceasta unul aproape letal. Surse din cadrul clubului giuleștean au povestit pentru EVZ că grupul de fani de la tribună a fost atacat de rapidiștii din peluză, printre care se aflau și foști lideri ai galeriei. Totul s-a petrecut la intrarea în baza de antrenament. Potrivit informațiilor date de aceste surse, cei din partea Peluzei Nord au folosit săbii, cuțite și pistoale pentru a-și pune la punct „rivalii”. Câțiva jucători au fost martori și au sunat la 112, iar străinii din lotul „alb-vișiniu”, speriați, au părăsit cantonamentul. S-ar fi tras, conform sursei, 7-8 focuri de armă, însă gloanțele nu și-au atins ținta.


16 fani de la Tribuna 2 au anunțat că, în zilele următoare, vor depune plângere la Secția 5 de Poliție.


S-au găsit cartușe

Totuși, câțiva suporteri de la „T2” au avut nevoie de îngrijiri medicale și doar unul a fost transportat la Spitalul Municipal, cu fractură nazală. Anul trecut, la aniversarea a 91 de a Rapidului, au avut loc incidente asemănătoare. În timpul unui joc amical, din Giulești, cei de la peluză au intrat în stadion, la tribuna a doua, și au împărțit pumni, fiind ajutați de persoane din afara fenomenului.

Surse din cadrul Poliției Capitalei au declarat pentru „Evenimentul zilei” că la fața locului s-au găsit un cartuș nefolosit și tubul unui cartuș tras, provenite din armă neletală.