Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat în cadrul unei emisiuni la B1 TV că „este posibil să aibă proiecte comune” cu PRO România la viitoarele alegeri. „Dacă vom avea un proiect politic, nu stiu dacă vom face o fuziune, dar este posibil să avem un proiect politic comun pentru anumite alegeri”, a spus Ciolacu.

Despre liderul ALDE, șeful PSD a declarant, deasemenea, că are „o comunicare bună”, lăsând să se înțeleleagă că această comunicare bună poate fi liantul unei benefice „prietenii” politice: „În politică nu poți să excluzi aceste lucruri, și cu ALDE, cu domnul Tăriceanu am o comunicare foarte bună. Până la următoarele alegeri vom vedea, dar nu pot să exclud anumite alianțe politice, înseamnă că mă descalific eu ca și om politic”, a mai declarat Ciolacu.

Deasemenea Marcel Ciolacu și Gabriela Firea l-au lăudat pe Victor Ponta pentru prioada în care a fost premier, chiar la Convenția Națională a PRO România.

Despre această posibilă alianță, dar și despre alte subiecte de interes național imediat, Laurențiu Botin va discuta în emisiunea „Prime Time” din această seară, împreună cu invitații săi, Ioana Constantin, PMP, Tudor Ionescu, ALDE, și Andrei Niculae, PSD.

Emisiunea este live, începând cu orele 20.00, pe platforma evz.ro, pe facebook evz, dar și pe rptv.