La Magic FM asculţi mesaje de la rudele plecate afară

La Magic FM asculţi mesaje de la rudele plecate afară

"Radioul lui Moş Crăciun" va transmite între 31 decembrie 2011 şi 1 ianuarie 2012 urări ale românilor care trăiesc departe de ţară.

"Numele meu este Minodora Gavrilă. Vă sun din Marea Britanie, din Londra. Ascult Magic FM pentru că are cea mai bună muzică şi aş dori să transmit un mesaj de «La mulţi ani şi sărbători fericite» familiei mele şi familiei soţului meu din Călimăneşti, Vâlcea". Aşa sună unul dintre mesajele primite la Magic FM.

Postul de radio face un cadou de Anul Nou românilor şi îi invită pe cei plecaţi în străinătate să transmită mesaje rudelor şi prietenilor de acasă. Astfel, începând cu 31 decembrie 2011 şi până pe 1 ianuarie 2012, la Magic FM se vor auzi gândurile românilor care trăiesc departe de ţară.

"Avem nenumărate mesaje de la ascultători. Pe 31 decembrie, la ora 13.00, ora României, vom auzi la Magic FM un mesaj de «La mulţi ani!» de la un român din Noua Zeelandă sau pe 1 ianuarie, ora 5.00, o urare din Argentina, plus numeroase mesaje din Marea Britanie, Spania, Italia, Danemarca, Statele Unite ale Americii la orele în care, în ţările respective, se trece în noul an", spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Magic Party Music", un radio pe Internet

Şi acesta nu este singurul cadou pentru cei din diasporă. De ieri, românii din străinătate, care ascultă Magic FM pe internet, vor avea la dispoziţie, pe site-ul www.magicfm.ro, "Magic Party Music", un stream special cu muzică de dans. Acesta va putea fi ascultat până la data de 9 ianuarie 2012. Boney M - "Kalimba de Luna" sau Samantha Fox - "Touch Me" sunt doar două exemple de cântece care vor fi difuzate pe streamul special pentru petrecerile de sfârşit de an.

"Totul a început în ziua în care echipa Magic FM a primit un mesaj din Auckland, Noua Zeelandă. Domnul Andu Iordache ne-a scris de acolo în numele Asociaţiei Doina a românilor din zonă. Ascultătorii români de acolo ne-au scris că îşi doresc să îşi «condimenteze» petrecerea de Revelion cu muzica Magic FM", a adăugat Liana Stanciu. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bYZW-ed-L6Q?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lZSbkYjQer8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>