La fel ca și Putin, PNL crede că va guverna până în 2030

La fel ca și Putin, PNL crede că va guverna până în 2030

În ziua în care dictatorul neo-sovietic de la Moscova mai dădea o palmă lumii democratice câștigând (sic!) un referendum care îl face practic despot pe viață, PNL-ul a organizat pe bani mulți o sindrofie la care a spus, practic, același lucru: PNL vrea să guverneze, indiferent de ce vor românii, încă zece ani. Ca și Putin. Să ferească Dumnezeu România de așa ceva!

Este imposibil să crezi că acești oameni chiar au o viziune pentru România când multe dintre cele prezentate ca fiind ideile lor sunt, de fapt, gândite SAU ÎNCEPUTE ÎN MOD REAL de guvernările de dinainte! Iar altele sunt gândite și aprobate pentru noi la Bruxelles. Asta au omis să spună ieri liderii PNL.

Știți ce cuvânt lipsește din scenariul fantezist și mincinos prezentat ieri de PNL? Cuvântul MEDICI. Da, el apare undeva unde se vorbește de camere de gardă pentru medici, într-un proiect gândit, planificat și dus la faza de start de către PSD. Știu asta, pentru că eram ministrul Sănătății atunci, de la PSD, da, și am muncit la studiile de fezabilitate!

În plină criză medicală pe marii ”specialiști” din PNL nu i-a dus mintea să se gândească la faptul că o relansare reală (dacă asta se vrea cu adevărat, dar mă îndoiesc) nu poate exista fără măsuri clare pentru cei din linia întâi. Iar pe termen lung, linia întâi nu înseamnă doar lupta cu virusul actual, ci și lupta de fiecare zi cu toate bolile, cu toată suferința bolnavilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ei bine, medicii nu fac parte din așa-zisul plan de relansare al PNL. Și atunci? Atunci, dragi români, este vorba exact și strict despre asta: nu relansarea României, ci relansarea PNL. Nu condiții pentru cei care ne apără sănătatea, ci contracte și câștiguri pentru baronii PNL și camarila lor. Atât. Asta se relansează: foamea de putere și de bani publici a baronilor PNL. Cea începută cu Costache și agravată de Tătaru.

Știți cine mai lipsește din fantezia PNL? Oamenii. Românii. Liderii PNL dau dovadă că nu îi interesează de români. Și nu îi interesează pentru că oamenii, spre deosebire de betoane, nu le bagă lor sau amicilor lor bani în buzunare. Cum poți să pretinzi că vrei lansare economică, dar măsurile concrete pentru oameni să lipsească din așa-zisul plan?

Este greu așadar, imposibil chiar, să iei în serios fanteziile prezentate de PNL ca fiind realitate. Este greu să îi crezi tocmai pe cei care, de când sunt la guvernare, au arătat în fiecare zi că nu le pasă, că nu se pricep, că nu vor să guverneze pentru români. Și că sunt foarte mincinoși și puși numai pe căpătuială. Până în 2030?