Evenimentul Zilei > Actualitate > La doar 15 ani, Olga Verbițchi, din Republica Moldova, a câștigat X Factor 2016!
La doar 15 ani, Olga Verbițchi, din Republica Moldova, a câștigat X Factor 2016!

La doar 15 ani, Olga Verbițchi, din Republica Moldova, a câștigat X Factor 2016!

Cel de-al şaselea sezon X Factor a fost plin de surprize. Duelul final s-a dat între doi adolescenţi, situaţie ce nu s-a mai întâlnit până acum. Mai mult, echipa show-ului Antenei 1 a recunoscut că sezonul a fost cel mai bun.

Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016 România. Adolescenta de numai 15 ani este din Republica Moldova şi a făcut parte din echipa solistului de la Carla's Dreams, intrat în juriul emisiunii din sezonul acesta.

"Sunt fascinat de această fată. Olga este o copilă în culise, dar se transformă într-o femeie pe scenă, într-o artistă. Pe scenă, copilul acesta se transformă, devine altcineva", a spus Ştefan Bănică despre câştigătoarea X Factor. Ultimul cântec al Olgăi, cel care i-a adus şi troful, a fost "Feeling Good" şi i-a pus în valoare vocea specială. Duelul final s-a dat între Olga Verbițchi şi Raul Eregep, ambii de 15 ani, o adevărată confruntare a puştilor cu voci excepţionale, o situaţie ce nu s-a mai întâlnit până acum.

De altfel, toată echipa de la X Factor a recunoscut că sezonul şase a fost cel mai bun, iar tinerii ce s-au prezentat la preselecţii au fost mult mai bine pregătiţi.

Finala X Factor i-a adus pe Olga Verbițchi, Marcel Roșca, Alex Mladin și Raul Eregep în luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Delia a fost cea mai norocoasă și a avut cele mai multe șanse ca unul dintre ai ei să câștige, pentru că are doi elevi, pe Raul Eregep și pe Alex Mladin. De cealaltă parte, Ștefan Bănică a rămas fără concurenți, iar Horia Brenciu și solistul de la Carla's Dreams au intrat în bătălia finală cu câte un elev, Marcel Roșca, respectiv Olga Verbițchi.

După primele confruntări, Alex Mladin şi Marcel Roşca au primit cele mai puţine voturi şi au părăsit competiţia.

Ştefan Bănică a făcut glume pe seama Deliei

Finala X Factor a venit cu surprize și afirmații picante din partea juraților. Ștefan Bănică nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama Deliei, atunci când a văzut cum s-a îmbrăcat.

„Iat-o și pe Statuia Libertății! Am intrat în ea”, a spus Ștefan, cu referire la vestimentația Deliei și, mai ales, la accesoriul pe care l-a purtat pe cap. Interpreta  a răspuns imediat: „Oooo, momentul ăsta o să ajungă viral”, amuzată, dar și puțin rușinată de tenta sexuală. „Ștefan a început bine”, a spus și Dani, în Finala X Factor.

Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016! Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor. Patru concurenți s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro și pentru recunoaștere națională.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: