Evenimentul Zilei > Actualitate > La ce târguri de Crăciun se pot duce bucureştenii
La ce târguri de Crăciun se pot duce bucureştenii

La ce târguri de Crăciun se pot duce bucureştenii

Poate mai mult ca în trecut, organizatorii de târguri de sezon sunt foarte activi în acest an. Consumatorii sunt aşteptaţi cu decoraţiuni, brazi, dulciuri, produse textile şi concerte.

Alegerea unui cadou de Crăciun este, de cele mai multe ori, o sarcină plăcută, dar grea. Organizatorii de târguri s-au gândit însă la acest aspect, aşa că vor organiza, în Bucureşti, evenimente destinate celor care vor să cumpere cadouri pentru cei dragi.
Produse tradiţionale
Bucureştiul are cel puţin trei târguri interesante în această perioadă. Cel din parcul IOR, Oraşul lui Moş Crăciun, oferă celor interesaţi posibilitatea de a cumpăra dulciuri tradiţionale şi decoraţiuni făcute de meşteri artizanali.
Puteţi savura un vin fiert sau o ciocolată caldă în timp ce urmăriţi concerte de Crăciun. Concertele vor dura până pe 23 decembrie, începând de la ora 18.00, în fiecare zi.
Eveniment la Sala Dalles
Târgul de la Sala Dalles, care durează până pe 24 decembrie, este o destinaţie la îndemână pentru cei care vor să meargă la shopping prin centrul oraşului. Veţi putea achiziţiona decoraţiuni pentru casă şi brad, produse textile şi dulciuri.
În perioada 3 decembrie 2011 – 3 ianuarie 2012 în sectorul 2 al Capitalei se organizează târgul de Crăciun "Vine Moşul în Obor".
Târgul va avea loc în Parcul Obor şi va aduce împreună meşteri populari şi colindători, spectacole şi demonstraţii culinare.
Citiţi şi:

  • Top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa