Evenimentul Zilei > Monden > La 83 de ani, Berlusconi își părăsește amanta de 34 de ani pentru alta mai tânără
La 83 de ani, Berlusconi își părăsește amanta de 34 de ani pentru alta mai tânără

La 83 de ani, Berlusconi își părăsește amanta de 34 de ani pentru alta mai tânără

Miliardarul italian i-a dat papucii Francescăi Pascale, după 12 ani în care cei doi au fost împreună, a anunțat partidul său, Forza Italia.

Silvio Berlusconi și-a părăsit oficial iubita în vârstă de 34 de ani, cu care își împărțea viața de 12 ani, potrivit unui anunț făcut de formațiunea sa politică, Forza Italia.

Fostul prim-ministru și-ar fi găsit deja o nouă iubire în persoana unei femei și mai tinere.

Miliardarul este cunoscut pentru peripețiile sale sexuale cu ocazia celebrelor serate private numite „bunga bunga”.

Francesca Pascale, iubita părăsită, a declarat că nu se aștepta ca Silvio să ia o asemenea decizie.

„El va rămâne pentru totdeauna drag inimii mele. Îi doresc toată fericirea din lume și sper să-și găsească pe cineva care să aibă grijă de el așa cum am făcut-o eu”, a spus femeia, care fusese remarcată de Berlusconi când a înființat un fan club al său.

Divorțat până acum de două ori, fostul premier al Italiei a căzut se pare pradă farmecelor unui fost manechin de 30 de ani, Marta Fascina, care este și parlamentar al partidului său.

Presa mondenă din Cizmă vorbea de mai multă vreme de această relație, fapt care a determinat-o pe Francesca Pascale să declare pentru revista Novella 2000 că tânăra rivală politiciană dormea uneori acasă la Berlusconi doar pentru a putea fi disponibilă imediat pentru ședințele de lucru.

Francesca Pascale locuiește într-o vilă cumpărată de fostul amant nu departe de luxoasa vilă din Arcore, aproape de Milano, a lui Berlusconi.

Noua iubire a veteranului politicii italiene a fost dezvăluită odată cu publicarea unui set de fotografii făcute de paparazzi, în care el și Marta Fascina părăsesc împreună un hotel din Elveția, însoțiți de câinii care le aparțin lui Berlusconi și Francescăi Pascale.

„Mă amuză să văd un membru al parlamentului plimbându-mi câinele. Dar în nici un caz nu mă deranjează”, a comentat Pascale.

Silvio Berlusconi a dominat scena politică italiană timp de două decenii, în ciuda scandalurilor sexuale și a proceselor care i-au marcat cariera.

În 2013, fostul cântăreț, care se făcuse remarcat ca animator al seratelor pe vasele de croazieră înainte de a deveni un mogul al presei, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru relații sexuale plătite cu o adolescentă de 17 ani, Ruby.

Condamnarea a fost anulată la apel.

În prezent, are în derulare un proces în care este acuzat că a cumpărat tăcerea unor tinere care au participat la orgiile pe care le organiza.