După o relaţie de doi ani, Rosalind Ross, iubita de 26 de ani a lui Mel Gibson este însărcinată. Anunţul a fost făcut de reprezentatul celebrului actor hollywoodian.
În vârstă de 60 de ani, actorul născut în Australia așteaptă la începutul anului viitor naşterea celui de-al nouălea copil, anuntă Celebrity Babies – People.com‎.

"Mel si Rose sunt atat de incantati de copil. Mel iubește să fie un tată și el și Rose nu se poate aștepta să fie părinți împreună. Ultimii doi ani au fost unii dintre cei mai fericiți anii pe care a avut vreodată.", a mărturisit un prieten al cuplului.

Acesta este primul copil al vedetei din Braveheart şi iubita sa Rosalind Ross, o fostă dansatoare şi gimnasta călare şi care acum este scenaristă la compania de productie, Icon, ce-i aparţine lui Mel Gibson.

Starul american a avut șapte copii în cei 26 de ani de casnicie cu fosta sa soție, Robyn Moore și are o fiică în vârstă de șase ani din relația sa cu fosta iubita, Oksana Grigorieva, 46 de  ani.

Gibson și Ross, născută în California, s-au întâlnit prima dată în 2014, când Ross a aplicat pentru un loc de muncă la compania de productie, Icon, potrivit Radar Online.