Acum știu, fiindcă Ion Măgurean, șeful unui clan specializat în traficul de persoane, a fost reținut de carabinierii italieni în orășelul Conegliano, din regiunea Piemont.

Pe numele lui Măgurean era emis de magistrații români un mandat de arestare, dar polițiștii n-au fost capabili să-l prindă la timp, astfel că interlopul a fugit din țară chiar de sub nasul oamenilor legii. În vârstă de 39 de ani, Ion Măgurean era dat în urmărire prin Interpol pentru deținere de materiale pornografice cu minori și trafic de persoane! Despre activitatea sa infracțională se știe că aducea femei tinere din România și le obliga să se prostitueze în Italia.

Culmea, când l-au prins pe Măgurean, carabinierii au descoperit că pe numele său mai exista și un ordin de arest preventiv, emis încă din 2014 de Curtea din Pescara.

Presa italiană, citată de gazetaromaneasca.com, scrie că și alți șapte cetățeni români, plus doi străini au fost arestați în urma operațiunii care a dus la prinderea lui Ion Măgurean. Toți erau implicați în traficul de persoane.

Te-ar putea interesa și: