Evenimentul Zilei > Actualitate > L-au luat PUHOAIELE! Un român ÎN PERICOL DE MOARTE în Italia. Situaţia DE COŞMAR
L-au luat PUHOAIELE! Un român ÎN PERICOL DE MOARTE în Italia. Situaţia DE COŞMAR

L-au luat PUHOAIELE! Un român ÎN PERICOL DE MOARTE în Italia. Situaţia DE COŞMAR

Un român a fost în pericol de moarte în Italia, din cauza inundaţiilor care fac prăpăd în nordul şi centrul peninsulei.

A fost salvat în ultimul moment din calea puhoaielor, cu un elicopter. Nu la fel de norocoşi au fost trei localnici din zona Trieste, care au fost înghiţiţi de ape în ultimele 24 de ore.

A înghiţit

După regiunile Liguria, Piemonte, Emilia şi Toscana frontul atmosferic instabil a lovit Trieste. O bătrână a fost pur şi simplu înghiţită de noroi, iar alte două au fost luate de ape. Precipitaţiile abundente au lăsat în urmă o privelişte de coşmar: zeci de maşini au rămas împotmolite în mâlul care depăşeşte în unele locuri un metru.
Situaţia nu este mai bună nici în Parma. Cel puţin 80 de pompieri au fost nevoiţi să intervină pentru a salva zeci de persoane de la înec. Drumurile au fost blocate şi aici de ape, iar mâlul a înghiţit laolaltă maşini, copaci şi semne de circulaţie. Autorităţile italiene vorbesc deja de pagube în valoare de zeci de milioane de euro.

Precipitaţiile din Trieste şi Parma vin la numai câteva zile după ce oraşul Genova a fost devastat la sfârşitul săptămânii trcute de cele mai violente inundaţii din ultimii ani.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.