Evenimentul Zilei > Politica > L-a îmbătat şi i-a luat toţi banii! Bătrân din Vrancea, escrocat după ce a băut ţuică cu un necunoscut
L-a îmbătat şi i-a luat toţi banii! Bătrân din Vrancea, escrocat după ce a băut ţuică cu un necunoscut

L-a îmbătat şi i-a luat toţi banii! Bătrân din Vrancea, escrocat după ce a băut ţuică cu un necunoscut

Un bătrân de 82 de ani din comuna vrânceană Bârseşti a rămas fără suma de 2.500 de lei pe care o avea în geantă, după ce s-a lăsat convins de un necunoscut să bea câteva pahare de ţuică, în timp ce aştepta microbuzul.

După ce au consumat împreună alcool, străinul şi-a luat la revedere şi a plecat. Ulterior, bătrânul a observat că îi lipsesc 2.500 de lei. Bărbatul le-a povestit totul poliţiştilor, care fac acum cercetări pentru a stabili dacă cei 2.500 lei au fost sustraşi din sacoşă sau dacă bătranul i-a pierdut în altă parte.

“La data de 6 mai a.c., ora 12.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de T. Valentin, din localitate, despre faptul că în staţia de autobuz din b-dul Independenţei se află un bătrân care susţine că i-au fost furaţi banii din sacoşă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit faptul că Teodor B., 82 ani, din comuna Bârseşti, în timp ce aştepta un autobuz a intrat în vorbă cu un necunoscut cu care a şi consumat ţuică. După ce a plecat bărbatul necunoscut, bătrânul a constatat lipsa banilor din sacoşă”, a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al Poliţiei, pentru ziaruldevrancea.ro.

Acesta ar fi al doilea caz de înşelăciune care are loc în staţiile de aşteptare a microbuzelor care fac transport în judeţ. În urmă cu zece zile, o femeie din comuna Soveja a primit cateva coli de hartie în schimbul a 600 de lei. Aceasta a fost abordată de un străin, în Autogara Focşani, care în schimbul sumei de bani i-a lăsat ca “garanţie” o geantă în care pretindea că are documente importante.

Femeia nu a verificat conţinut servietei şi a ajuns să-şi dea seama că este păcălită abia după cateva ore. Poliţiştii fac un apel la cei care fac naveta în judeţ să fie mult mai atenţi la persoanele străine cu care intră în contact şi să nu ofere bani fără să se gandească că ar putea fi păcăliţi.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: