Evenimentul Zilei > Actualitate > KYLIE JENNER, desemnată de Forbes cea mai tânără miliardară din lume
KYLIE JENNER, desemnată de Forbes cea mai tânără miliardară din lume

KYLIE JENNER, desemnată de Forbes cea mai tânără miliardară din lume

La doar 21 de ani, fotomodelul Kylie Jenner, sora vitregă a starletei americane Kim Kardashian, a devenit - potrivit topului din acest an întocmit de Forbes - cea mai tânără miliardară din lume, reușind să îl surclaseze pe Mark Zuckerberg, deținătorul rețelei de socializare „Facebook”, care a reușit să strângă aceeași sumă - un miliard de dolari - la vârsta de 23 de ani.

Model de succes, antreprenor şi personalitate TV din SUA, Kylie Jenner a făcut avere din compania de cosmetice „Kylie Cosmetics”, pe care a înfiinţat-o în urmă cu trei ani şi care a generat, doar în 2018, venituri, obținute din vânzări, de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes. La acești bani se adaugă și sumele câștigate de pe urma postărilor plătite de pe Instagram, dar și din ședințele foto și invitațiile la diferite evenimente.

 „Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr“, a reacționat Kylie, într-un interviu acordat revistei Forbes, la vestea că a intrat în topul miliardarilor lumii.

 

Fanii au ajutat-o să strângă ultimii 100 de milioane de dolari

Anul trecut, după ce revista Forbes a scris despre Kylie Jenner – pe atunci în vârstă de 20 de ani și cu o avere de 900 de milioane de dolari – că se află doar la un pas de titlul de cea mai tânără miliardară din lume, fanii artistei, în număr de peste 177 milioane, au făcut o pagină de donaţii pentru a o ajuta să strângă mai repede diferenţa. Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), căruia i-a dăruit, în februarie 2018, o fetiţă, după o sarcină ținută secretă