Celebrul jurnalist spaniol Eduardo Ida, fost redactor-șef la Mundo Deportivo și la Marca, FRF, în prezent la conducerea publicaţiei pe care a fondat-o OK Diario, a dezvăluit că celebrul atacant francez va pleca la Real Madrid în vara viitoare.

Real Madrid s-a înţeles la 35 de milioane de euro (plus 5 în variabile) cu Mbappe şi transferul ar fi de 225 de milioane de euro (plus 50 în variabile)”, a afirmat Eduardo Inda, în cadrul emisiunii TV El Chiringuito.

Real Madrid stă de multă vreme la pândă în vederea mutării lui Mbappe pe „Santiago Bernabeu”, fiind principalul obiectiv al președinteului clubului madrilen, Florentino Perez.

În prezent, Kylian Mbappe valorează pe transferului nu mai puțin de 200 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, fiind, totodată, cel mai valoros jucător al celor de la PSG. În 2017, gruparea din capitala Franţei l-a transferat şi pe Mbappe, de la AS Monaco, pentru 180 de milioane de euro.

Mai mult, Mbappe nu va juca pentru PSG în meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor, programat mâine, de la ora 22:00. Acesta nu a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de teren în ultimele săptămâni. „Este oficial, nu voi începe sezonul european acasă, contra lui Real Madrid. Sunt foarte trist că nu voi putea juca, voi susţine echipa de pe margine şi sper să revin cât mai repede la 100 % şi să dau maximum”, a scris Mbappe, pe Twitter.