Kobe Bryant ar putea juca în Turcia

Kobe Bryant ar putea juca în Turcia

Superstarul echipei de baschet Los Angeles Lakers se află în tratative cu turcii de la Beşiktaş Istanbul. În liga nord-americană, startul sezonului e marcat de incertitudini.

„Managerii lui Kobe Bryant ne-au contactat”, a declarat joi Ergin Ataman, antrenorul lui Beşiktaş, citat de „The Guardian”. Conform acestuia, americanul aştepta o ofertă de la gruparea din Istanbul, pentru care ar putea juca în perioada în care sezonul NBA va fi amânat.

Turcii au însă, nevoie de o sponsorizare puternică pentru a satisface pretenţiile financiare ale baschetbalistului, conducerea clubului urmând să analizeze situaţia. Un alt jucător din NBA, Deron Williams (New Jersey Nets), a semnat cu Beşiktaş săptămâna trecută, în timp ce colegul său Sasha Vujacic s-a înţeles cu o altă echipă din turcia, Anadolu Efes.

Kobe Bryant (32 de ani) a câştigat de-a lungul carierei 5 titluri NBA cu Los Angeles Lakers, fiind inclus de 13 ori în echipa „All-Star” a campionatului nord-american.

Ne puteți urmări și pe Google News

Incertitudinile continuă să planeze asupra noului sezon din liga de baschet nord-americană, ruptura dintre asociaţie şi sindicatul jucătorilor părând din ce în ce mai greu de reparat. Se anunţă, astfel, primul „lockout” în NBA din ultimii 13 ani, iar întreg sezonul ar putea fi anulat.