Evenimentul ZileiPoliticaDiscursul lui Iohannis de 1 Decembrie, văzut de Ponta: A citit de pe foaie, ca un elev prost

Discursul lui Iohannis de 1 Decembrie, văzut de Ponta: A citit de pe foaie, ca un elev prost

Discursul lui Iohannis de 1 Decembrie, văzut de Ponta: A citit de pe foaie, ca un elev prost
Victor Ponta s-a arătat revoltat de atitudinea lui Klaus Iohannis cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Fostul premier al României l-a criticat pe președinte după declarațiile făcute.

Victor Ponta a comentat declarațiile  lui Klaus Iohannis făcute de 1 Decembrie. Președintele a făcut referire la anul 2024, care va avea patru tipuri de alegeri. De asemenea, acesta a mai spus că trebuie să ne ferim de pericolul extremist.

Klaus Iohannis a spus că „este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul națiunii”

Klaus Iohannis a spus că trebuie să rămânem vigilenți în fața curentelor extremiste:

Ne puteți urmări și pe Google News

„2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului. Și aceasta deoarece vom avea alegeri europarlamentare, când îi vom desemna pe cei care ne fac, sperăm, auzită vocea în Uniunea Europeană. Vom avea alegeri locale, cele care determină evoluția comunităților în care trăim.

Vom avea alegeri parlamentare, care vor contura majoritatea de guvernare, și alegeri prezidențiale, care vor arăta opțiunea românilor pentru cea mai înaltă funcție în stat”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României face apel la vigilență pentru a ne păzi de curentele extremiste

Principiile de bază ale societății noastre pot fi amenințate de curentele extremiste, crede Klaus Iohannis:

„Rezultatele acestui veritabil maraton electoral vor stabili cursul spre care națiunea noastră se va îndrepta în următorii ani.

Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul națiunii și, totodată, să rămânem vigilenți în fața curentelor extremiste care, dacă nu suntem suficient de atenți, pot deveni amenințări reale la adresa principiilor de bază ale societății noastre și a sistemului nostru de valori”, a spus Iohannis în discursul său, de Ziua Națională a României.

Victor Ponta crede că nimeni nu mai ascultă discursul lui Klaus Iohannis

Fostul prim-ministru al României spune că Iohannis se teme că va rămâne fără privilegiile de președinte:

„Vă spun eu de ce se teme Iohannis. Că își pierde locul de muncă, nu mai are avion privat, nu mai are salariu bun. Vrăjeală. Nu cred că-l interesează prea tare. Nu mai crede nimeni. Citea de pe foaie, cred că fiica mea citește mai bine de pe foaie, nu interesa pe nimeni. Nu e niciun pericol de extremism, ce pericol?

Extremism în ce sens? Pericolul cel mai mare îl reprezintă nivelul de viață de zi cu zi. Pensii, salarii, economie. Nimeni nu mai crede în ce zice Iohannis”, a spus fostul premier.

Klaus Iohannis a ajuns în Africa

Victor Ponta spune că Iohannis nu și-a îndeplinit obiectivele promise în campania electorală

Fostul premier îl acuză pe Iohannis că nu și-a îndeplinit promisiunile făcute românilor:

„A zis votați-mă să vă scap de PSD, nu a scăpat pe nimeni de PSD. A zis votați-mă pentru o Românie educată, e mai educată ca niciodată. Care extremiști, cu care trebuie să ne luptăm, cu Simion? Nu mă lupt cu niciun Simion. Nu sunt de acord cu ceartă, cu scandal, mie nu-mi place. Dar eu nu cred că pică Parlamentul că se ceartă nu știu care. Cade România pentru că Iohannis e plecat în Africa și noi facem împrumuturi”, a mai spus Ponta.

Victor Ponta îl critică pe președinte pentru atitudinea de care dă dovadă în ultima parte a mandatului său:

„Vii din Africa, citești de pe foaie ca un elev prost de clasa I, după care te urci în avionul privat plătit din banii mei și te duci în Dubai. Pe bune, chiar să te cred că te interesează de mine la anul? Vai, ce greu îi e lui Iohannis. Nu crede nimeni. Ai terminat cu discursul? Hai că-ți pleacă avionul privat. Tu vii să-mi citești de pe foaie ca la analfabeți, în timp ce te uiți la ceas să vezi când decolezi. Ce ne fac extremiștii? Voi ați fost. Aici e, de fapt, supărarea oamenilor”, a spus Victor Ponta la România TV.


Accesează: