KLAUS IOHANNIS FORȚEAZĂ SUSPENDAREA! Dan Andronic despre jocul riscant al Președintelui.

KLAUS IOHANNIS FORȚEAZĂ SUSPENDAREA! Dan Andronic despre jocul riscant al Președintelui.

Klaus Iohannis forțează suspendarea, aceasta este părerea jurnalistului EvZ Dan Andronic. Președintele României a început cursa pentru cel de-al doilea mandat.

Într-un comentariu la cald, jurnalistul Dan Andronic a apreciat că miza reală a prezenței Președintelui la mitingul din această seară este oportunitatea câștigării unui nou electorat, pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

"Pentru cei care nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat: Klaus Iohannis forțează suspendarea!

E primul președinte care participă la un miting neautorizat împotriva unui partid politic. Dă cu bățul pe gard la sediul PSD ca să-i scoată din sărite.

Ne puteți urmări și pe Google News

A plecat în urmărirea unui nou electorat, fiind disperat de scăderea din sondaje. Cu o alianță PSD-ALDE care va rezista 4 ani, cu un PNL fără cap și fără coadă, slab și incapabil să atragă suport popular, Klaus Iohannis a fost nevoit să ia jocul pe mâna lui. Ajutat de Sistem, nu am nici o îndoială, dar cărui om politic i se poate reproșă că se folosește de o asemenea oportunitate?

Traian Băsescu a avut noroc cu două suspendări, Klaus Iohannis va reuși măcar una? Cred că este singura lui șansă de a reveni în prim-planul politicii. Traian Băsescu, liderul natural al Opoziției, nu dă semne că ar mai fi interesat de un asemenea rol, așa că Iohannis a preluat natural rolul.

Adevărul este că i-a picat mănușă povestea cu grațierea.

Reacția PSD poate fi suspendarea și adoptarea modificărilor la Codurile Penale și grațierea sau retragerea. Pot spune că aceasta este o situație în care pierde în ambele variante.

E un meci interesant. Merită urmărit!"