Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis explică de ce nu a ales biroul lui Traian Băsescu, la Cotroceni: Mi s-a părut prea întunecat
Klaus Iohannis explică de ce nu a ales biroul lui Traian Băsescu, la Cotroceni: Mi s-a părut prea întunecat

Klaus Iohannis explică de ce nu a ales biroul lui Traian Băsescu, la Cotroceni: Mi s-a părut prea întunecat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu acordat Turnul Sfatului TV, din Sibiu, că motivul pentru care nu a ales biroul folosit de Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, a fost că i s-a părut ”prea întunecat”, şi că l-a ales pe cel folosit de preşedinţii Iliescu şi Constantinescu.

În primul interviu acordat ca președinte, la Turnul Sfatului TV, Klaus Iohannis a fost intrebat dacă este adevărat că a luat al birou, la Palatul Cotroceni, decât cel în al fostului preşedinte Traian Băsescu.

”Da, este un motiv. Biroul care a fost folosit de predecesorul meu este un birou care pur şi simplu mi s-a părut prea întunecat. Am vizitat biroul de deasupra, unde au avut biroul alţi doi preşedinţi, şi mi s-a părut mult mai potrivit pentru stilul meu”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă şi-a amenajat biroul pentru următorii zece ani de mandat, președintele a punctat că amenajarea nu este o chestiune ”foate importantă”, dar a precizat că ”este mobilat, poate să funcţioneze şi cinci ani, şi zece ani, fără niciun fel de probleme ”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News