Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât a costat „retuşarea” corpul lui Kim Kardashian?
Cât a costat  „retuşarea” corpul lui Kim Kardashian?

Cât a costat „retuşarea” corpul lui Kim Kardashian?

Despre retuşarea corpului starului de televiziune s-a vorbit poate cel mai mult. Specialiştii dezvăluie pentru prima dată sumele necesare în cazul în care cineva doreşte să obțină un corp ca cel al lui Kim Kardashian.

Nasul: Potrivit dr. Urso-Baiarda, nasul starului de televiziune a fost retușat de două ori: "Avea nasul mai larg și uşor turtit în faţă. A fost un nas normal, dar a dispărut după operaţii. Costul intervențiilor a fost estimat la 18.500 de euro.  

Părul: Chirurgul Ash Dutta a spus că are linia parului pe frunte puţin ridicată. Potrivit analizei sale, distanța ideală dintre rădăcina părului de pe frunte și începutul nasului ar trebui să ocupe aproximativ o treime din față.  Aceasta este operația cea mai puțin costisitoare, ajunge la 700 de euro. 

Gura: "Kim avea buza superioară de două ori mai mare decât buza inferioară", spune expertul Urso-Baiarda. "Trebuia să o schimbe treptat." În plus, arcul de deasupra buzelor și ridurile naturale au fost netezite, potrivit lui. Starul probabil a plătit 2.300 de euro pentru a obține acest rezultat.  

Fața: Soția lui Kanye West şi-a injectat obrajii pentru a fi mai voluminoşi, crede chirurgul Anthony MacQuillan. Apoi a făcut niște ajustări subtile la maxilarul ei. Totul a trebuit să revină la 4.600 de euro. 

Piept: Dr. Urso-Baiarda crede că pieptul lui Kim este impozant de la natură, dar că, fără îndoială, sânii ei s-au îndreptat cu operaţii. Prețul intervențiilor ajunge la 11.600 de euro.  

Șolduri și fese: Fesele sale s-au lărgit pe măsură ce mijlocul ei a devenit mult prea subțire. Potrivit lui Natalie Vo, forma taliei ar putea fi realizată prin tratamente şi contururi corporale și nu prin intervenții chirurgicale. Kim a purtat și adidași speciali pentru a-și schimba postura. Prețul este estimat la 7.400 de euro.  Fesele au fost, de asemenea, rotunjite cu grefe de grăsime, preţul este de aproximativ  35.655 de euro. 

Costul total al operațiunii de modificare a corpului, în opinia experţilor, a fost estimat la aproximativ 82.000 de euro. Pe lângă această sumă se mai adaugă costurile pentru întreţinerea şi menţinerea corpului la aceste dimensiuni.