Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian îşi pierde din popularitate. Peste 100.000 de fani au RENEGAT-O
Kim Kardashian îşi pierde din popularitate. Peste 100.000 de fani au RENEGAT-O

Kim Kardashian îşi pierde din popularitate. Peste 100.000 de fani au RENEGAT-O

Paparazzi au surprins-o pe Kim purtând un costum de baie tip bikini. Problema a fost că trupul ei nu arată deloc la fel ca în poze

Mai mult de 100.000 de fani au acuzat-o pe Kim Kardashian că ar folosi Photoshop şi alte programe profesionale de modificare a pozelor, pentru a-şi menţine imaginea online. Aceasta îşi promovează trupul perfect, nelăsând să se vadă vreo urmă de imperfecţiune.

Toţi aceşti fani au încetat să o mai urmărească pe reţelele de socializare spunând că nu li se pare corect să fie înşelaţi în felul acesta.

Kim se bucura de o vacanţă alături de fetele ei în Mexic, unde doreau să sărbătorească ziua de naştere a surorii ei, Kourtney Kardashian, când un fotograf a surprins-o.

Fotografiile o ilustrează pe Kim Kardashian naturală, fără alte retuşuri şi se poate vedea că posteriorul acesteia este plin de celulită.

Dar fanii au remarcat imediat diferenţele imense care există între pozele pe care vedeta le postează pe internet şi cum arată ea de fapt.

Mai mulţi utilizatori de Instagram au comentat pe profilul acesteia, scrie dailymail.co.uk.

Geegeelove1 a scris: “Kim, mă faci să-mi fie rău când te văd cum vorbeşti despre corpul tău perfect, când tu de fapt apelezi la operaţii pentru orice nimic. Nu e nimic natural la tine”.

Un alt utilizator a scris că “nu e nimic natural în legătură cu ani întregi de botox”.

Hey_Kendi, un alt utilizator, a comentat la o poză postată de sora ei: “Sora naturală. Şi Kim ar arăta la fel de bine dacă ar sta departe de toate operaţiile estetice, injecţii şi alte implanturi. Doar spune nu”.

Ray Sanders a spus că “e incredibil. Trezeşte-te şi înfruntă realitatea. Photoshopul este cel mai bun prieten al tău”.