Evenimentul Zilei > International > Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden. Sfatul dat prin intermediari
Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden. Sfatul dat prin intermediari

Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden. Sfatul dat prin intermediari

Încă de la jumătatea lunii februarie, Administrația Biden încearcă să stabilească contacte diplomatice cu Coreea de Nord. Până acum nu s-a înregistrat niciun progres, deși au fost folosite toate canalele de comunicare.

Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden! Singurul semn că liderul din Coreea de Nord e la curent cu faptul că Joe Biden e noul președinte al SUA a venit de la sora sa mai mică, Kim Yo-Jong.

Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden!

Într-un interviu acordat ziarului de propagandă Rodong Sinmum, Yo-Jung a lansat un atac senzațional la adresa lui Joe Biden.
Criticând puternic SUA și Coreea de Sud pentru exerciții militare desfășurate în Peninsulă, sora mai mică a dictatorului le-a transmis un mesaj democraților americani.


Parlamentul European dă ordin! Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară


„Un sfat pentru noua administrație a Statelor Unite care se luptă să răspândească miros de praf de pușcă pe pământul nostru.

Dacă vor să doarmă liniștiți în următorii patru ani, ar fi bine să se abțină de la a provoca această duhoare de la primul pas”.

„Repetițiile de război nu pot coexista cu dialogul, ostilitatea nu poate coexista cu cooperarea. ”

 

Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden! Coreea de Nord nu pare a fi interesată de deensionarea situației

 

Phenianul consideră exercițiile militare comune ca pregătiri pentru invazie și a răspuns la exercițiile din SUA-Coreea de Sud cu teste de rachetă.


Amenințarea vine din adâncul Pământului. Iranul îngrozește lumea!


Boo Seung-chan, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Coreea de Sud, a declarat că exercițiile combinate au un caracter strict defensiv.

El a cerut Coreei de Nord să adopte o „atitudine mai flexibilă” care ar fi constructivă pentru stabilizarea păcii în peninsulă.

Secretarul de stat american Antony Blinken se va întâlni săptămâna aceasta cu liderii din Coreea de Sud și Japonia pentru a discuta despre Coreea de Nord și calte probleme din regiune.

Este de așteptat ca președintele Biden să anunțe anunța luna viitoare o revizuire a politicii americane cu privire la Coreea de Nord.
Biden a subliniat în repetate rânduri necesitatea ca Phenianul să renunțe la armele nucleare înainte ca sancțiunile economice ale SUA și ONU să fie ușurate, scrie Daily Express.

Se schimbă istoria! S-au găsit texte fabuloase din timpul lui Hristos