Evenimentul Zilei > International > Cruzime inimaginabilă. Cum şi-a ucis Kim Jong-un pe unul dintre generalii acuzaţi de trădare
Cruzime inimaginabilă. Cum şi-a ucis Kim Jong-un pe unul dintre generalii acuzaţi de trădare

Cruzime inimaginabilă. Cum şi-a ucis Kim Jong-un pe unul dintre generalii acuzaţi de trădare

Inspirat din filmele cu James Bond, preşedintelui Kim Jong-un şi-a executat pe unul dintre generali într-un mod inimaginabil. Kim Jong-un l-a bănuit pe unul dintre generali că plănuia o lovitură de stat, aşa că până la execuţie nu a fost decât un pas.

Generalul a fost dat ca mâncare la peştii piranha pe care liderul nord-coreean îi are într-un bazin montat în interiorul reşedinţei sale din Ryongsong. Câteva sute de peşti au fost aduşi din Brazilia.

Ca dovadă a cruzimii sale incredibile, Kim Jong-un a dat ordin ca înainte de a fi băgat în bazinul morţii, generalul să fie crestat pe tot corpul.

Kim Jong-un a dat ordine pentru executarea peste 10 oficiali de la venirea sa la putere, în 2011, potrivit stirileprotv.ro

De fiecare dată, metoda aleasă a fost alta și a arătat cât de bolnavă este imaginația liderului din Coreea de Nord. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.