Evenimentul Zilei > International > Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a nord coreenilor!
Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a nord coreenilor!

Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a nord coreenilor!

Refuzul lui Kim Jong-un de a stabili vreun contact cu noua administrație ameriacană face parte din complicata strategie nord-coreeană de a-și promova propria agendă în cadrul unor eventuale negocieri.

Kim Jong-un dă drumul la artificii! Liderul nord-coreean e hotărât să-i dea bătăi de cap lui Joe Biden.

Refuzul de a comunica e numai primul pas în acest sens.

Serviciile de informații americane sunt „în alertă” pentru că există suspiciunea că Phenianul pregătește primul test cu rachete din epoca Biden.


Noua ordine mondială.Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară


e un moment ales cu grijă. Secretarul de stat american, Antony Blinken, și secretarul apărării, Lloyd Austin, se pregătesc să plece în Asia.

Reprezentanții SUA  vor discuta marți și miercuri despre amenințările reprezentate de China și Coreea de Nord. În funcție de rezultatul întâlnirilor de la Tokyo și Seul, nord coreeni vor decide ce strategie vor aplica.

Kim Jong-un dă drumul la artificii!

Potrivit CNN, care citează oficiali ai serviciilor de informații americane, se pare că Phenianul se pregătește un test spectaculos pentru a atrage atenșia asupra sa..

Barabara Starr, de la CNN, relatează că agențiile de informații americane „sunt în alertă în timp ce SUA și Coreea de Sud desfășoară exerciții militare reduse, simulate” și mai departe că „Coreea de Nord ar putea decide dacă va trece printr-un test după ce va vedea ce iese din Blinken și Întâlnirile lui Austin în Asia „.
Unul dinte comandanții americani de la Comandamentul de Nord al SUA, generalul Glen Van Herck spune că poziția lui Kim Jong-un e foarte puternică.


Se schimbă istoria! S-au găsit texte fabuloase din timpul lui Hristos


„Regimul Kim Jong Un a obținut un succes alarmant în încercarea sa de a-și demonstra capacitatea de a amenința SUA cu rachetele sale balistice intercontinenale armate cu focoase nucleare,. Regimul de la Phenian considerând că astfel de arme sunt necesare pentru a descuraja acțiunea militară americană și pentru a asigura supraviețuirea regimului său”.

Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a Phenianului

„Liderii din Coreea de Nord sunt maeștri în a atrage atenția Americii și a impuneagenda lor. Prin prezentarea unei serii de amenințări acum , Phenianul distrage atenția SUA de la dinamica anti-China a vizitelor lui Blinken. ”

„Coreea de Nord joacă ceea ce este în esență o carte mică, , dar trebuie spus că sunt mult mai buni tacticieni, strategi, și negociatori machiavelici decât chinezii „, spune Tom Fowdy, un proeminent expert în afaceri regionale, notează CNN.

Noua ordine mondială! Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară