Evenimentul Zilei > Social > Kilograme de aur de contrabandă, ascunse în șosetele unui copil
Kilograme de aur de contrabandă, ascunse în șosetele unui copil

Kilograme de aur de contrabandă, ascunse în șosetele unui copil

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca au făcut, în urmă cu trei zile, o descoperire şocantă.

Nu mai puţin de trei kilograme de bijuterii, despre care autorităţile au bănuiala că ar fi din aur, au fost găsite, ascunse în şosete, în bagajul de cală al unui copil în vârstă de 14 ani.

Minorul venea din SUA şi, potrivit comunicatului transmis duminică de Poliţia de Frontieră, urma să fie aşteptat la sosirea pe aeroport de un adult. Bijuteriile au fost descoperite vineri, în jurul orei 14.30, pe Aeroportul Cluj-Napoca, imediat după aterizarea avionului în care se afla îmbarcat copilul.

„S-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetăţean român, minor, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea. Acesta beneficia de serviciul de însoţire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aştepta în aeroport”, se arată în comunicat. Valoarea aproximativă a bijuteriilor se ridică la 472.000 lei.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: