Evenimentul Zilei > Actualitate > A înșelat-o fix înainte să nască! Khloe Kardashian suferă din nou în dragoste
A înșelat-o fix înainte să nască! Khloe Kardashian suferă din nou în dragoste

A înșelat-o fix înainte să nască! Khloe Kardashian suferă din nou în dragoste

Celebra soră a lui Kim Kardashian trece prin momente dramatice. Presa de scandal din SUA a publicat recent imagini video cu tatăl copilului ei, în timp ce acesta o înșela cu două stripteuze. Tot acum s-au dat publicității încă două materiale tip paparazzi care duc la concluzia că basketbalistul Tristan Thompson a înșelat-o cu cel puțin patru femei.

Râuri de lacrimi și un pas până la un travaliu neașteptat – acestea sunt momentele pe care le descriu jurnaliștii americani despre starea faimoasei Khloe Kardashian, gravidă în 9 luni.

Publicarea filmelor în care basketbalistul apare sărutându-se cu două femei, dar și fiind extrem de apropiat de alte două, au fost un șoc pentru blonda milionară care se chinuie de mai bine de 10 ani să devină mamă.

Ea mai are doar câteva zile până să atingă termenul sarcinii, iar surorile ei fac tot posibilul să o țină calmă și să evite astfel o naștere prematură. Tristan Thompson a devenit ținta tuturor publicațiilor de scandal, cât și a fanilor Kardashian, care l-au numit „Tristan Trimestrul Trei Thompson” după ce acesta a părăsit-o pe fosta lui iubită când era gravidă. Fanii i-au umplut conturile de pe siteurile de socializare cu imagini cu șerpi, simbol al trădării.