Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală de către alți trei bărbați în Londra, aducând un număr total de cazuri împotriva lui la cel puțin opt. Cele trei noi incidente de agresiune sexuală au avut loc în 1996, 2008 și 2013.  Poliția Metropolitană a spus că un bărbat a venit la ei în aprilie pentru a face acuzaţii la asdresa actorului în vârstă de 58 de ani, care l-ar fi  atacat în 1996 în Westminster.  Alți doi bărbați au raportat situaţii similare la poliție, unul susținând că incidentul a avut loc în Gloucester în 2013, iar celălalt la Lambeth în 2008.

Vestea celor trei cazuri noi vine o dată cu un interviu difuzat marți cu actorul Guy Pearce din Australia cu privire la ceea ce el a numit o relație tensionată cu Spacey în 1997, filmul L.A. Confidential.  Pearce susține că Spacey se comportă necorespunzător în timpul filmărilor.

Anul trecut, actorul Anthony Rapp a declarat pentru  Buzzfeed că Spacey i-a făcut un avans sexual beat fiind în 1986, când Rapp avea doa 14 ani, iar Spacey avea 26 de ani.  Spacey a fost ulterior retras din House of Cards-Netflix, titrează dailymail