Evenimentul Zilei > Actualitate > Kelemen despre plecarea lui Lăzăroiu după declarațiile cu UDMR: nu cred în coincidențe
Kelemen despre plecarea lui Lăzăroiu după declarațiile cu UDMR: nu cred în coincidențe

Kelemen despre plecarea lui Lăzăroiu după declarațiile cu UDMR: nu cred în coincidențe

Președintele UDMR Kelemen Hunor spune că nu este vorba de o coincidență că Sebastian Lăzăroiu a fost eliberat din funcția de consilier prezidențial după declarațiile făcute la adresa UDMR.

"Nu cred în coincidenţe. Domnul Lăzăroiu, în ultima perioadă, a făcut câteva afirmaţii care probabil că au deranjat pe unii sau pe alţii, inclusiv pe cei din PDL, dar nu am informaţii în acest sens", a spus Kelemen Hunor, citat de Agerpres, întrebat dacă plecarea lui Lăzăroiu de la Cotroceni ar avea legătură cu recentele afirmaţii ale consilierului prezidenţial despre UDMR.
Pe de altă parte, președintele PSD Victor Ponta explică demisia lui Lăzăroiu prin faptul că trebuie să lucreze la înființarea unui nou partid politic intitulat Alba ca Zapada.
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a lui Sebastian Lăzăroiu, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: