Evenimentul Zilei > Actualitate > Kate Moss, regina petrecerilor
Kate Moss, regina petrecerilor

Kate Moss, regina petrecerilor

Top-modelul britanic Kate Moss a sărbătorit cei 34 de ani pe care i-a împlinit pe 16 ianuarie alături de prietenii săi celebri, dar şi împreună cu familia sa, potrivit „Daily Mail“.

Anul acesta, Kate Moss a dorit să dedice câte o oră fiecă rui an din viaţa sa, astfel că petrecerile s-au ţinut lanţ. Topmodelul, care a cheltuit aproximativ 50.000 de euro, a început să sărbătorească miercuri după-amiază, alături de fiica sa, Lila Grace, şi de prieteni apropiaţi, la Hotelul de lux Dorchester, unde a închiriat două etaje.

După câteva ore, la petrecere a ajuns şi rockerul Jamie Hince, actualul iubit al lui Kate Moss. Spre seară, petrecerea s-a mutat la restaurantul China Tang, apoi în clubul Punk, din Soho. Printre invitaţii lui Kate Moss s-au numărat Ron Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, Kelly Osbourne, Jay Kay (solistul trupei Jamiroquai), Sir Philip Green (proprietarul lanţului de magazine TopShop, pentru care top-modelul a creat o linie de haine). Pete Doherty, fostul iubit al lui Kate Moss, nu a fost prezent. Cei doi s-au cunoscut în 2005, de ziua top-modelului, au avut o relaţie marcată de scandalurile legate de droguri şi s-au despărţit în vara anului trecut.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News