Evenimentul Zilei > International > Kate Middleton a DANSAT în GARĂ
Kate Middleton a DANSAT în GARĂ

Kate Middleton a DANSAT în GARĂ

Însărcinată cu al treilea copil, nu a stat pe gânduri şi a acceptat provocarea de a dansa pe peronul gării Paddington din Londra spre deliciul oamenilor care treceau pe acolo.

Ducesa de Cambridge pare să fi depăşit problemele de sănătate provocate de cea de-a treia sarcină,  fiind surprinsă în paşi de dans cu ursuleţul Paddington, la un eveniment caritabil pe peronul gării din Londra.

Împreună cu un actor îmbărcat într-un costum Paddington au dansat la sunetul trupei calypso D-Lime, care cântă pe coloana sonora a filmului „Paddington” spre încântarea celor care erau acolo, aplaudând-o pentru gestul ei.

A fost cea de-a doua apariție publică a lui Kate, deoarece Palatul Kensington a anunțat oficial, pe 4 septembrie, că este însărcinată cu al treilea copil și suferă de hipertensiunea gravidarum.
„Se simte mult mai bine.”, a declarat William pentru presa britanică.

Până la acest eveniment, Kate Middleton a evitat să participe la evenimente, întrucât suferea de o afecţiune care se manifestă prin amplificarea stărilor de greaţă şi ameţeală, pe care multe femei le au în primul trimestru al sarcinii, dar acum se simte perfect cu a şi declarat soţul ei.