Mai întâi, tânărul african a atacat violent o suedeză de 17 ani la o petrecere, i-a rupt hainele încercând să o violeze și i-a furat telefonul mobil ca să nu poată suna după ajutor. Până la urmă, fata a reușit să scape, iar părinții ei au raportat incidentul poliției. Fără să se teamă că cineva îi poate face ceva, imigrantul a răspândit
zvonuri că s-ar fi culcat cu fata, iar fratele și prietenii lui au hărțuit-o continuu până când au forțat-o să se mute din orașul Gothenburg. De altfel, la numai o zi după tentativa de viol, eritreanul și trei complici au atacat și au jefuit doi copii suedezi, în vârstă de 13 și 14 ani, amenințând că le vor "rupe toate oasele" dacă nu le dau toate lucrurile de valoare pe care le au asupra lor.

Africanul a fost arestat în trei ocazii, dar procurorii nu au cerut deportarea, iar instanțele au hotărât să-i dea o „condamnare ușoară” pe baza dispozițiile legale cu privire la "refugiații copii", deși inculpatul era major când a comis infracțiunile. La 11 martie 2019, Tribunalul Districtual din Gothenburg a anunțat ultimul verdict. Judecătorii au hotărât ca inculpatul să fie ținut sub probațiune și obligat să facă un tratament pentru reabilitare. Mai mult, va plăti fetei daune în valoare de aproximativ 5 600 de dolari. De altfel, au menționat judecătorii, dacă s-ar fi optat pentru închisoare, pedeapsa nu ar fi putut depăși șase luni.

Suedia nu este singura țară în care violurile comise de imigrați rămân practic nepedepsite din cauza unei legislații care acordă un statut de impunitate imigranților și din cauza judecătorilor progresiști. Cazuri similare au loc frecvent în țări ca Germania și Franța, unde mulți inculpați au fost exonerați de răspundere sub cele mai aberante pretexte, cum ar fi lipsa „reperelor culturale”.

În Matea Britanie, poliția a încercat să asbundă violul a mii de fetițe, de teamă să nu fie acuzată de rasism. Cazul cel mai aberant s-a petrecut însă tot în Suedia, unde autoritățile și presa au încercat să mușamalizeze violurile comise asupra adolescentelor suedeze în 2015, la festivalul muzical „We are Sthlm”. După toate aceste coincidențe. încă vi se mai pare că Planul Kalergi. care impune metisarea nativilor europeni cu
imigranți din Africa și Orientul Mijlociu, există doar în capul adepților teoriilor conspiraționiste?