Evenimentul Zilei > Monden > „Jurnalistul” Alex Bodi sub acoperire în Germania?!
„Jurnalistul” Alex Bodi sub acoperire în Germania?!

„Jurnalistul” Alex Bodi sub acoperire în Germania?!

Informația bombă a fost servită de avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu. Maestrul susține că fostul soț al Biancăi Drăgușanu poate proba că era jurnalist la o publicație germană, acreditat la Parlamentul European. Vă vine să credeți?

Milionarul Alex Bodi a ținut atât de secret faptul că e jurnalist încât nici Bianca, prezentatoare de emisiune tv, nu a știut. Nici procurorii de la DIICOT n-au reușit să penetreze secretul și să obțină informația, vă dați seama?! Altminteri menționau în referatul lor cu acuzațiile de proxenetism și șantaj că inculpatul își câștigă existența ca jurnalist, dar și din operațiuni cu bitcoin, invocate de avocat în conferința de presă de luni.

Concluzia e simplă: Alex Bodi era jurnalist sub acoperire. Nu credem în povestea asta, însă, ne facem datoria să informăm cititorii despre ceea ce susține avocatul Cătălin Dancu la acest moment, urmând să revenim pe măsură ce aflăm date noi.

Avocatul Dancu spune că a depus la instanță un contract de muncă valabil, încheiat cu o companie germană de presă ce editeză publicația online ”Berliner Tageszeitung”. Potrivit contractului de muncă, Bodi este jurnalist din data de 20 martie și lucrează cu normă întreagă pe un post de redactor de presă internațională.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.