Evenimentul Zilei > Monden > Juniorul ”Emirului contrabandiștilor” face show în cluburi! Petrecere ca-n zilele bune!
Juniorul ”Emirului contrabandiștilor” face show în cluburi! Petrecere ca-n zilele bune!

Juniorul ”Emirului contrabandiștilor” face show în cluburi! Petrecere ca-n zilele bune!

Rami Iskandarani, fiul unuia dintre infractorii aflați pe lista "Most Wanted" a Poliției Române, s-a distrat ca-n vremurile bune în unul dintre cele mai fițoase cluburi din Mamaia.

Fiul controversatului afacerist  Zaher Iskandarani e mare amator de disctracție. Aflat pe litoral, n-a ratat ocazia unei petreceri de pomină într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de la malul mării.

. Împreună cu mai mulți prieteni, fiul ”Emirului contrabandiștilor” și-a făcut apariția în renumitul club la scurt timp după ce s-au deschis ”porțile” pentru petrecăreți. Iskandarani Jr.  s-a ”instalat” la una dintre cele mai bune mese, a cerut ospătarilor să aducă mai multe sticle „ de vin scumpe.

În vreme ce beizadeaua se distrează în văzul lumii, tatăl său e de negăsit
Pe site-ul Poliţiei Române, la categoria „Most Wanted”, numele lui Zaher Iskandarani e la „loc de cinste”. Iskandarani, numit nu fără temei și „Prințul Banatului”  este căutat pentru un mandat de executare a unei pedepse de 5 ani de închisoare. Iskandarani a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. „Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Din datele obținute până în prezent, persoana urmărită a părăsit teritoriul României, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare, dispunându-se totodată urmărirea internațională. Semnalmente: înălțime 1.82 m, ochii verzi”
Zaher Iskandarani s-a născut la 1 ianuarie 1958, în Siria. A beneficiat de relaţiile strânse între Hafez Al Assad şi Ceauşescu şi a ajuns la studii în România, la Facultatea de Construcţii din Timişoara. În paralel cu studiile, s-a ocupat şi cu traficul de aur. Aşa a ajuns să fie cercetat de Miliţie, însă s-a ascuns în casa Cameliei Pomană, care i-a devenit ulterior soţie. A fost condamnat, dar a reuşit să fugă din ţară. A revenit după Revoluţia din 1989, a obţinut cetăţenia română în 1992 şi a înfiinţat renumita firmă SC Rama International SRL.
Condamnat definitiv Iskandarani a fost cercetat în multe dosare penale de contrabandă cu țigări începând cu 1995, cu prejudicii de sute de mii de dolari aduse statului român, fiind arestat în repetate rânduri de magistrați. El a adunat zeci de condamnări pentru șantaj, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale și instigare la călcarea de consemn, scrie cancan.ro.