“Aş vrea să dedic câteva cuvinte de dragoste şi afecţiune pentru femeia româncă în luna martie, luna care le aparţine”, a spus cântăreţul într-un mesaj special care poate fi văzut aici: 

Iaşi este unul dintre oraşele care vor găzdui, pe 11 mai, de la ora 20:00, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, concertul lui Julio Iglesias ”Mi Vida”. Conform unui comunicat de presă, artistul câştigător al premiului Grammy va cânta în acest spectacol piese de pe ultimul sau album, “Mexico”, lansat anul trecut, dar şi multe dintre hiturile lansate de-a lungul carierei sale de succes.

Julio Iglesias Jr. este cel care va deschide spectacolul de pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, astfel încât ieşenii vor avea ocazia să fie martorii unui moment impresionant când tată şi fiu se vor afla pe aceeaşi scenă. 

”Mexico” şi “Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Iglesias, hituri de pe ultimul album Iglesias apreciate de fanii cântăreţului din lumea întreagă, vor putea fi ascultate de ieşeni.

Este doar o parte a darului de 1 Martie, pentru că toţi cei care vor cumpăra între 1 şi 8 martie biletele cu inimioară la acest concert vor beneficia de o reducere de 18%. Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi sunt disponibile pe vreaubilet.ro şi eventim.ro.