Julia Roberts, „logodnica Americii“

Julia Roberts, „logodnica Americii“

Chiar dacă în ultimii ani a luat o pauză de pe platourile de filmare, Julia Roberts nu poate fi detronată uşor din poziţia de „regină a Hollywoodului“.

Cu puţine excepţii, actriţ a a transformat în mină de aur orice film în care a jucat, constituind azi un model pentru cele care vor să-i calce pe urme. Între 2004 şi 2007, a preferat să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica familiei, dar a revenit datorită filmului nominalizat la Globurile de Aur - „Războiul lui Charlie Wilson“.

În „My Best Friend's Wedding“ („Iubitul meu se însoară“), lansat în 1997, Julia interpretează excepţional rolul unei femei de 27 de ani, Julianne Potter, care descoperă că este pe cale să-şi piardă iubirea vieţii - pe Micheal O’Neill. Cei doi încheiaseră un pact în urma căruia ar fi urmat să se căsătorească unul cu altul, în cazul în care nu-şi găsesc perechea până la împlinirea vârstei de 28 de ani.

Însă, cu puţin timp înainte de expirarea termenului, Michael o anunţă pe Julianne că se însoară cu tânăra şi bogata Kimberly (Cameron Diaz). Panicată de veste, Julianne decide să-şi recucerească cu orice preţ fostul iubit. NOMINALIZĂRI

Ne puteți urmări și pe Google News

>Filmul a primit numeroase aprecieri din partea criticilor şi a adunat nominalizări la Globurile de Aur (Cea mai bună comedie, Cel mai bun actor în rol secundar, Cea mai bună actriţă în rol principal). > „Iubitul meu se însoară“ a concurat la Oscar la categoria Cea mai bună coloană sonoră.