Întrebată dacă participă în continuare la concursul de la Antena 1, Julia a negat. "Eu nu (particip – n.r.). Sunt doar câţiva. Nu vreau să intru în detalii, pur şi simplu nu sunt ". ne-a spus ea.
Totuşi, vedeta a rămas cu amintiri plăcute de la show. "Au fost luni de zile în care noi ne-am împrietenit foarte mult. Ştiu ce înseamnă să imiţi pe cineva şi e foarte greu. Ştiu ce înseamnă spiritul de echipă… Acolo am fost în familie, pentru că ne întâlneam de dimineaţă şi stăteam până seara", a povestit cântăreaţa.
Unde nu e televiziune, e muzică
Julia lucrează, în prezent, la o piesă nouă, pe care o va înregistra zilele acestea, însă nu ştie când o va lansa. "Nu ştiu dacă să aştept să treacă vara, dar important e că mi-am găsit piesa. E foarte greu să găseşti acum o piesă. Sunt compozitori, dar foarte puţini fac după sufletul tău sau pe cerinţele tale şi mă bucur că, în sfârşit, mi-am găsit piesa", a declarat Julia.
Single-ul Juliei de revenire nu poate fi încadrată într-un stil muzical şi va beneficia de variante şi în română, şi în engleză. Cel mai important, "e diferită de ceea ce am făcut eu până acum, dar nu aş vrea să o bag într-o anumită categorie pentru că, mai nou, muzica nu mai e aşa. Este, pur şi simplu, o piesă bună", după cum spune.
Cântăreţei îi e teamă că piesa nu va avea aceeaşi calitate şi în engleză, însă "se riscă". "Ca să îi dai piesei posibilitatea să fie cunoscută şi în străinătate, e bine să o faci şi în engleză. Dar e posibil ca o piesă să sune mai bine într-o limbă sau în cealaltă. Nu poate să sune la fel de bine în ambele variante, asta ar fi ideal, dar eu o să o fac în ambele variante", a conchis Julia.