Reprezentanții Comandamentului de iarnă au transmis că în județul Constanța sunt închise toate drumurile naționale. Alte 11 drumuri județene sunt și ele blocate în nămeți. Deși utilajele de la Drumuri Națioanle, respective Drumuri Județene au intervenit stop, din cauza viscoluluui puternic, zăpada s-a depus la loc pe carosabil, formându-se troiene uriașe. Autostrada A2 și A4 Agigea-Ovidiu sunt în continuare închise. La Constanța ninge puternic, cu viscol violent din cauza vântului care suflă cu peste 60km/oră.

Zeci de autoturisme, cele mai multe cu navetiști, așteaptă pe DN3 să ajungă de la valu lui Traian la Constanța. După ce utilajele vor acționa cu lama, poliția rutieră va da, controlat, drumul la trafic, în convoaie. La fel se va proceda și pe celelalte drumuri naționale din județ.

O ambulanta cu doi copii, din Tulcea, ester blocată in zăpada în zona Taşaul, in judetul Constanta, de la ora 3 dimineața. Un sugar de trei luni, cu febră și un copil de 5 ani cu tuse. Utilajele înceracă să îi scoată din nămeți. La Spitalul din Tulcea e un singur medic pediatru. Cand acesta nu este in gardă, toti copii bolnavi sunt transportați la Spitalul Județean din Constanța.