Evenimentul Zilei > Sport > Dan Petrescu e pregătit pentru transferul iernii în Liga 1. „Dau 20 de milioane euro”
Dan Petrescu e pregătit pentru transferul iernii în Liga 1. „Dau 20 de milioane euro”

Dan Petrescu e pregătit pentru transferul iernii în Liga 1. „Dau 20 de milioane euro”

Valentin Mihăilă l-a impresionat pe Dan Petrescu. Antrenorul de la CFR Cluj ar plăti și 20 de milioane de euro pentru transfer. Asta dacă, bineînțeles, i-ar avea...

„Poți să-mi dai 25 de milioane de euro acum, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Să fim serioși, realiști. E greu. Nu putem da 5 milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aș da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am”, a declarat Dan Petrescu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Dan Petrescu: „M-aș bate cu Sevilla”

Din campionatul intern, mai mulți fotbaliști i-au atras atenția lui Dan Petrescu. Tehnicianul român spune că s-ar bate de la egal la egal cu Sevilla în șaisprezecimile Europa League, dacă i-ar achiziționa pe toți.

„Am jucători mulți pe care-i doresc din România. Dacă i-aș lua pe toți cei pe care îi vreau, m-aș bate cu Sevilla! Sută la sută!”, a declarat Petrescu.

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu a cucerit ultimele două campionate cu CFR. În acest an, a terminat turul pe loc fruntaș.

În vârstă de 19 ani, Valentin Mihăilă joacă la Craiova, echipă la care a bifat în acest sezon 10 apariții în campionat, în care a înscris de două ori și a reușit un assist.