J.R., starul din „Dallas” mai are câteva luni de trăit

J.R., starul din „Dallas” mai are câteva luni de trăit

Diagnosticat cu cancer, Larry Hagman face faţă cu greu programului de filmări la noua miniserie „Dallas", şi al chimioterapiei.

În 1995, după o lungă dependenţă de alcool, Larry Hagman, actorul care l-a interpretat pe J.R. în serialul „Dallas", a fost diagnosticat cu cancer și a făcut un transplant de ficat care i-a salvat viaţa.

Ani mai târziu, în octombrie 2011, Larry Hagman anunța că suferă de cancer la prostată, dar „o formă tratabilă". Primele ședințe de chimioterapie au dat rezultate, iar doctorul i-a spus că lucrurile se îndreaptă. Boala însă nu s-a oprit, iar acum medicii afirmă că starul mai are doar câteva luni de trăit.

„Se topeşte pe picioare. E un cadavru ambulant", spun apropiaţii. Larry Hagman, care a slăbit 20 de kilograme în doar două luni, se ambiţionează însă să ducă la capăt filmările la noua miniserie „Dallas". Actorul în vârstă de 80 de ani îl interpretează din nou pe J.R. Ewing într-un remake al celebrului „Dallas" din 1978. Din distribuție mai fac parte Linda Gray (Sue Ellen) si Patrick Duffy (Bobby).

Ne puteți urmări și pe Google News

De când a fost diagnosticat cu cancer, Larry Hagman este susţinut de cei doi copii ai lui, Kristina şi Preston, dar și de Patrick Duffy şi Linda Gray.

„Mă simt excelent. Am învins boala groaznică. Am devenit vegetarian și simt că renasc de când am început filmările la noua ecranizare din ciclul «Dallas». Vreau să mai trăiesc încă 10 ani, să particip la premieră", spunea Larry Hagman în cel mai recent interviu.