Jose Carreras, dirijat de nepot

Jose Carreras, dirijat de nepot

David Giménez Carreras, nepotul celebrului Jose Carreras, va dirija orchestra Filarmonicii Banatul, care-l va acompania pe tenor la concertul, de duminică, de la Timişoara.

La fel de talentat ca şi unchiul său, David Giménez şi-a făcut debutul în 1994, iar până în prezent a dirijat peste 200 de orchestre, în toată lumea. Alături de cei doi, pe scena de la Timişoara vor urca şi două soprane, Sabina Puertolas (Spania) şi Alexandra Coman (România). Sabina Puertolas a cucerit deja publicul timişorean, în stagiunea trecută, cu un concert de muzică spaniolă. Programul concertului de la Timişoara va începe la ora 20.00 şi va cuprinde arii din cunoscute opere, dar şi tangouri argentiniene şi cântece napolitane.

Avion personal

Jose Carreras soseşte la Timişoara cu avionul personal. El va ateriza sâmbătă, cu o zi înaintea concertului, la ora 12,45. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Împreună cu maestrul călătoreşte şi nepotul acestuia, renumitul dirijor David Gimenez Carreras. Cele două celebrităţi vor fi aşteptate pe Aeroportul Internaţional Timişoara de directorul Operei Naţionale Române Timişoara, Corneliu Murgu, prieten bun cu tenorul spaniel, şi de directorul Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, Balazs Attila. 

Concertul lui Jose Carreras va avea loc duminică, 20 iulie, la Ştrandul Tineretului din Timişoara.