Johannis, naş de botez în ziua alegerilor

Johannis, naş de botez în ziua alegerilor

Primarul municipiului Sibiu, care candidează pentru încă un mandat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, a fost, în această dimineaţa, naş de botez, după care s-a îndreptat spre secţia de votare.

Primarul şi soţia sa, Carmen, au participat la ceremonia religioasă de botezare a unui bebeluş, care a avut loc la Biserica Evanghelică din centrul Sibiului şi apoi s-au îndreptat spre Şcoala Generală nr. 4 din Sibiu, unde şi-au exercitat dreptul de vot.

"La funcţia de primar votul a fost subiectiv, dar pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean am votat obiectiv", a declarat Johannis la ieşirea din cabina de vot, citat de Mediafax.

Întrebat de jurnalişti despre prezenţa la vot extrem de mică, 4.84 la sută, pe care a înregistrat-o judeţul Sibiu până la ora 10.00, Johannis a spus că nu îşi face griji.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De dimineaţă a plouat, de aceea cred că oamenii nu s-au dus la vot. Procentajul de la acea oră nu este reprezentativ şi cred că sibienii vor merge să voteze, întotdeauna au făcut-o", a declarat Johannis.

Primarul Johannis va aştepta rezultatele preliminare ale alegerilor la sediul partidului din centrul oraşului.

(14:06)