Joe Kennedy al III-lea, a criticat administrația de la Casa Albă afirmând că îngrădește drepturile cetățenilor și provoacă o polarizare și mai accentuată a societății. Congresmanul a susținut că politicile lui Trump nu au făcut suficient pentru a ajuta muncitorii americani.

"Vedem o economie care face ca acțiunile unor portofolii de investitori ale unor companii să crească, dar nu se vedem şi de partea muncitorilor americani o parte echitabilă din recompensa care să le revină", a spus Kennedy, 37 de ani, nepotul lui Robert F. Kennedy.

Kennedy a lăudat, de asemenea, demonstranții care protestează împotriva administrării Trump. El a contracarat retorica lui Trump cu privire la imigrație și a criticat insistența președintelui asupra construirii unui zid în SUA-Mexic.

Printre altele, Joe Kennedy, a declarat că actuala administrație „respinge cel mai înalt ideal al americanilor și anume că orice individ are o valoare, că toți suntem născuți egali și contăm la fel de mult în fața justiției”, notează cnbc.com.