În următoarea perioadă, jucătorii împătimiţi trebuie să se pregătească pentru nopţi albe. Producătorii de jocuri anunţă o mulţime de versiuni noi ale unora dintre cele mai populare titluri.
Resident Evil 6. PC. Ar urma să se întindă pe parcursul a aproximativ 30 de ore de gameplay cu zombi, mutanţi, virusuri scăpate de sub control şi corporaţii puternice.
Halo 6. XBox 360. Promite noi aventuri într-o poveste din viitor, cu lupte pe viaţă şi pe moarte între oameni şi extratereştri.
Counter Strike: Global Offensive. PC. O nouă versiune a unuia dintre cele mai populare jocuri pe PC din România ar urma să apară chiar la începutul lunii viitoare.
Call of Duty: Black Ops II. PC. Producătorii jocului promit o experienţă mult mai interesantă, cu efecte vizuale mult mai spectaculoase.
Dota 2. PC. În topul celor mai populare jocuri de la noi, alături de Counter Strike, este şi acesta. Noua versiune ar urma să aibă o grafică mult îmbunătăţită, cu efecte video spectaculoase.
Need for Speed Most Wanted. PlayStation. Utilizatorii consolelor de la Sony se vor putea bucura şi de cea mai recentă versiune a celui mai popular joc de curse auto.
Far Cry 3. PC. Deviza noului joc este "Trăieşte împreună cu ceilalţi, mori singur". Acţiunea de supraveţuire şi luptele cu inamici se petrec pe o insulă.