Evenimentul Zilei > Actualitate > JOCUL Pokemon GO a fost INTERZIS în România! Care este CAUZA care a dus la luarea acestei DECIZII
JOCUL Pokemon GO a fost INTERZIS în România! Care este CAUZA care a dus la luarea acestei DECIZII

JOCUL Pokemon GO a fost INTERZIS în România! Care este CAUZA care a dus la luarea acestei DECIZII

Conducerea combinatului siderurgic din Galați a interzis jocul Pokemon Go în interiorul unității, deoarece acesta nu este compatibil cu activitatea din interiorul societății.

Dorian Dumitrescu, directorul de comunicare al combinatului, a transmis luni că jocul care a înnebunit planeta va fi interzis în interiorul unității, comunică Agerpres

"Combinatul nu este împotriva divertismentului online, însă este hotărât să asigure un climat de lucru sigur propriilor angajați și contractori. Reamintim comunității că lucrăm într-un mediu industrial cu provocări privind securitatea muncii și care necesită asigurarea unei discipline puternice și a unui comportament prudent în permanență. A juca Pokemon Go nu este, așadar, o activitate compatibilă cu cele dintr-o unitate producătoare de oțel. În aceste condiții, compania a interzis jocul Pokemon Go și a alte aplicații online de divertisment similare în incinta unității, în timpul lucrului și nu va permite intrări neautorizate ale unor persoane străine în combinat", a spus Dumitrescu.

Persoane din interiorul societății au declarat că interdicția a fost aplicată după ce au fost găsiți mai mulți angajați și parteneri ai combinatului care jucau Pokemon Go în timpul programului. Totodată, mai mulți tineri din oraș veneu până la combinat pentru a vâna creaturile din joc.

Prin urmare, s-a transmis o notă internă prin care s-a interzis angajaților să joace Pokemon Go în incinta combinatului siderurgic. 

"Este strict interzis să accesați și să jucați Pokemon Go sau alte aplicații de divertisment online și jocuri similare pe platforma noastră și în timpul programului de lucru. Compania se va folosi de drepturile pe care le are pentru a lua măsurile necesare împotriva tuturor angajaților și contractorilor care vor fi descoperiți jucând sau asigurând accesul jucătorilor externi în unitatea noastră, întrucât aceasta reprezintă o încălcare a regulilor noastre interne. Combinatul ia măsuri tehnice și organizatorice pentru a le bloca posibilitatea de a accesa aceste aplicații și nu va permite intruziuni neautorizate pe platforma noastră. Compania noastră nu se opune divertismentului digital, însă este angajată în a asigura siguranța oamenilor, înăuntru și în afara unității", se arată în interdicția din interiorul combinatului siderurgic. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: