Evenimentul Zilei > Politica > Joburi prin EURES: asistenți medicali, agenți de vânzări și mecanici pentru Irlanda și Germania
Joburi prin EURES: asistenți medicali, agenți de vânzări și mecanici pentru Irlanda și Germania

Joburi prin EURES: asistenți medicali, agenți de vânzări și mecanici pentru Irlanda și Germania

O nouă ofertă de locuri de muncă vacante este activă pe rețeua europeană de recrutare Eures. Salariile oferite încep de la 10 euro brut pe oră.

În Irlanda sunt vacante patru posturi de asisnți medicali, pentru care se cere limba engleză avansat și înregistrare în registrul breslei. Salariul oferit este de 17 euro brut/oră, iar contractul este pentru o perioadă de 2 ani. Angajatorul mai asigură cazarea timp de o lună, rambursează cheltuielile cu înregistrarea şi plăteşte şi cursuri de limba engleză.

O altă ofertă vine din Germania și se adresează agenților de vânzări pentru care sunt libere 10 posturi.Salariul oferit este de 10 euro/oră brut, iar timpul normal de lucru este de 40 ore/săptămână, în trei schimburi.Tot în Germania se caută un mecanic auto, absolvent de liceu/ şcoală profesională şi calificare în domeniul mecanic auto.Salariul oferit este de 18,89 euro/ oră, iar contractul este pentru o perioadă de 12 luni cu timp normal de 8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână.

În Ungaria sunt disponibile 50 de posturi de confecţioner de huse pentru maşini. Candidaţii trebuie să vorbească maghiară, să fie calificaţi şi să aibă experienţă în domeniu. Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este de 713 forint (2,31 euro) brut/oră.