FCSB evoluează, în această seară, de la ora 22.05 (în direct la Pro TV și Telekom Sport 1) în manșa tur a „16-imilor” Ligii Europa.

Lazio, trei înfrângeri consecutive

Meciul găzduit de „Arena Națională” a fost trecut în plan secund de cele două grupări, care sunt preocupate de evoluțiile din campionat. FCSB va juca, duminică, în deplasare, împotriva rivalilor de la Dinamo, iar lazialii o întâlnesc, acasă, pe Verona. Elevii lui Nicolae Dică luptă pentru câștigarea titlului, în timp ce oamenii lui Simone Inzaghi speră să termine pe un loc calificabil în preliminariile Ligii Campionilor.

„Este mai important campionatul”

Gruparea din Roma traversează o perioadă neproductivă și a adunat trei înfrângeri consecutive în Serie A. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că meciul cu Lazio nu este o prioritate. „Pentru mine este mai important campionatul decât Europa League. Vă dați seama cum e pentru Lazio? Aș alege să câștigăm campionatul. Cu Lazio, Dică va folosi cea mai bună echipă pentru că până la meciul cu Dinamo mai sunt trei zile”, a spus Becali.

Antrenorul Nicolae Dică a prefațat întâlnirea cu italienii: „Vor trata meciul foarte în serios, chiar dacă vin după trei înfrângeri. Mi-aş dori să obţin prima victorie cu o echipă din Italia. Important este ca după jocul tur să rămânem cu şanse de calificare şi în retur. Vreau să fim agresivi, să fim o echipă scurtă şi compactă”, a afirmat tehnicianul „roș-albaștrilor”.

Vin italienii la București

Aproximativ 1.200 de fani ai lui Lazio au ajuns la București, pentru a fi prezenți pe „Arena Națională”. Siteul oficial al italienilor i-a avertizat pe susținători să nu consume alcool în exces. „Consumul de alcool e permis doar în puburi, restaurante și la terase. Dacă beți în afara acestor zone, pe stradă sau în mijloacele de transport, puteți fi arestați”.