Evenimentul Zilei > International > Cel mai abject mod de a jigni românii. Un judecător SPANIOL a fost înregistrat când spunea că ROMÂNCELE SUNT…. | AUDIO
Cel mai abject mod de a jigni românii. Un judecător SPANIOL a fost înregistrat când spunea că ROMÂNCELE SUNT…. | AUDIO

Cel mai abject mod de a jigni românii. Un judecător SPANIOL a fost înregistrat când spunea că ROMÂNCELE SUNT…. | AUDIO

Un judecător spaniol a prezentat o înregistrare cu mai mulți colegi de-ai săi de la secția a șasea a Tribunalului Las Palmas în care unul dintre ei a transmis câteve lucrrui absolut indezirabile la adresa româncelor.

Înregistrarea este parte a unui scandal mai amplu în care este implicat judecătorul Salvador Alba (cel care realizat înregistrarea), un om de afaceri, un politician de la Partidul Podemos și alți magistrați. Fișierul a fost depus ca probă la denunț, iar în cadrul său pot fi auzite cuvintele “Toate româncele sunt cur*e”.

Lucrurile din înregistrare au fost spuse chiar de către un coleg de-al judecătorului.

Conversaţia în spaniolă, potrivit eldiario.es:

Judecător 1: Yo estoy acojonado en el colegio. En el colegio hay rusos. Entra un ruso y t iene una pinta de mafioso… Jovencito.

Judecător 2: Habrá de todo, joder, en Rusia.

Judecător 1: En Rusia, sí, pero fuera de Rusia y jovencitos, unos mafiosos. Y todos los italianos del sur, todos, mafiosos, todos, de Roma para abajo.

Salvador Alba : En clases de judo u na vez había un rumano, que había sido campeón de Rumanía.. Estando en el juzgado de lo penal, una vez me lo veo en el pasillo, subiendo con la Guardia Civil, con los grilletes puestos… (Risas)

Judecător 1 : Y todas las rumanas, putas. ( Inaudible) ¿Tú pondrías a un albano kosovar en tu casa, a cuidar de tus hijos? ¿No? Pues lo mismo.

Judecător 2 : Depende.

Judecător 1 : ¿A un albano kosovar?

Judecător 2 : Si lo conozco y es amigo…