Jennifer, noua Angelina

Jennifer, noua Angelina

Editia din 2008 a Cartii Recordurilor, lansata pe 28 septembrie, are o surpriza mare. Cele doua femei care si l-au disputat pe Brad Pitt au primit titlul de "Cele mai puternice actrite din lume"!

E chiar ciudat cum se intretaie viata Angelinei Jolie si cea a lui Jennifer Aniston, pe care presa din SUA le-a tinut intr-o asemenea tensiune, din cauza stirilor si zvonurilor publicate, incat amandoua s-au declarat in nenumarate randuri obosite de atata tevatura. Ia sa vedem...

Pai, mai intai Jennifer, care era maritata de cinci ani cu Brad Pitt, ramane fara sot din cauza Angelinei, ale carei buze senzuale l-au rapit pe Bradut din patul conjugal. Angelina si Brad devin Brangelina odata cu filmul „Dl si Dna Smith”, pe care tocmai ati avut ocazia sa-l vedeti la Antena 1. Numai ca in aceeasi productie joaca si un munte de om cunoscut sub numele de Vince Vaughn, nimeni altul decat starul care devine iubitul lui Jennifer, in ceea ce se dorea o dovada pentru presa ca a depasit criza Brad.

Staruri la egalitate

Ne puteți urmări și pe Google News

In tot acest timp, Angelina continua munca de caritate, fiind ambasador al Natiunilor Unite, iar Jennifer plange si vorbeste la telefon cu mama lui Brad, care o place pe ea si nu pe Angelina.

Jennifer si Angelina mai au ceva in comun, caci editia din 2008 a Cartii Recordurilor a decis ca amandoua merita sa primeasca titlul de Cea mai puternica actrita din lume. Decizia s-a luat, au explicat reprezentantii Cartii, dupa ce s-au analizat castigurile amandurora pe 2006-2007 si aparitiile in presa globala.

Cartea Recordurilor 2008 s-a lansat oficial pe 28 septembrie. Jennifer nu are fericirea de a-l primi si pe Brad inapoi odata cu titlul, dar are macar consolarea ca a ajuns-o pe Angelina.

Revista „OK!” speculeaza ca Jennifer e pe cale sa devina o personalitate filantropica si cu influenta chiar asupra lumii politice. Intre altele, cartea anunta si ca Tom Cruise si-a recapatat coroana de Cel mai puternic actor din lume, impingandu-l cat colo pe Johnny Depp. Noi contracte pentru Aniston

Chiar dinainte ca Jennifer Aniston, care nu a fost vazuta chiar atat de des la evenimente caritabile, dar despre care s-a aflat ca facea destule „pe ascunse”, sa fie in culmea fericirii datorita Cartii, ea reincepuse lucrul la modul serios. Jennifer are in prezent in lucru sau in perspectiva nu mai putin de sapte pelicule.

Numeroasele proiecte in care e implicata sugereaza ca a depasit drama Brad, desi presa continua sa speculeze pe aceasta tema. In plus, aparitia ei intr-o forma excelenta pe o plaja din Hawaii a facut ravagii. Ca de obicei, un „prieten” a inceput sa vorbeasca, declarand pentru revista „OK!” ca pozele ei in acel minuscul costum de baie au facut inconjurul lumii si ca lui Jennifer i-a crescut enorm increderea in sine dupa reactiile pozitive avute. „Pentru o femeie de 38 de ani, care tocmai a iesit dintr-o relatie si nu a mai fost in fata camerelor de mai bine de un an, asta inseamna enorm”, a spus vorbaretul.

Jennifer a mai facut ceva pentru increderea ei: si-a redecorat complet casa din Los Angeles, ca un „simbol al independentei ei”. Intre picaturi, a semnat o petitie, alaturi de Jim Carrey, Dustin Hoffman si alte 25 de staruri, pentru eliberarea unei activiste din Burma, a donat 2.300 de dolari pentru sustinerea democratului Barack Obama si a realizat si publicat in presa americana centrala, pe cheltuiala ei, machete pentru sustinerea unor copii bolnavi.